Voegwerk nieuwbouw

Voegwerk van nieuwbouw kan voor ons variëren van kleine tot grote projekten.  Hierbij valt te denken aan aanbouwt of verbouw , een enkele woning , kleinschalige tot middelgrote woningbouw of utiliteitsbouw.

Ook op het gebied van nieuwbouw wordt soms nog gekozen voor traditioneel voegwerk als snijvoegen , knipvoegen of daagvoegen. Omdat al onze voegers deze typen voegwerken beheersen zijn we in staat om op nieuwbouw projekten goede dagprodukties te realiseren.   

Voor het leveren van kwaliteit is het belangrijk de ondergrond goed voor te bereiden. Uitkappen van metselbaarden tpv de voormalige profielen , uitborstelen en/of uitspoelen van het gerealiseerde metselwerk zijn daarbij net zo belangrijk als de applicatie. Ook nazorg in de vorm van bijvoorbeeld nawateren of juist beschermen tegen regen dragen bij aan de kwaliteit.

Het toepassen van geschikte voegmortels , het gebruik van hulpgereedschap als dwangmengers en het anticiperen op de dagelijks wisselende weersomstandigheden zijn van doorslaggevend belang op een geslaagde oplevering. 

Voor meer informatie over voegwerk, kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.