Wie zijn wij

 

Reno-Dijk v.o.f. is gespecialiseerd in reiniging, renovatie en restauratie van gevels.
 

Sinds de oprichting in 1978 is het bedrijf gegroeid van één tot gemiddeld 14 medewerkers. Het bedrijf beschikt over een grote mate van deskundigheid waar de opdrachtgever weer van mee profiteert.
 
Hierbij valt te denken aan het inventariseren van werkzaamheden, het opstellen van onderhoudsplannen en/of adviezen met bijbehorende begrotingen. Desgewenst in detail uitgewerkt tot de te verwachten exploitatiekosten per jaar. 

Vanuit de centraal in Friesland gelegen vestiging reikt het werkgebied tot de denkbeeldige lijn Amsterdam – Almelo.  Bijna alle voorkomende werkzaamheden worden binnen eigen gelederen uitgevoerd. Opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, overheden, stichtingen, aannemers- en bouwbedrijven, VVE’s maar ook particulieren behoren tot het klantenbestand.
 

De gemotiveerde medewerkers, die sterk zijn in het ambachtelijk werk, gebruiken dagelijks de modernste apparatuur en materieel waardoor ze iedere dag een stuk vakwerk kunnnen leveren.
 

Het bedrijf heeft een zeer platte organisatiestruktuur waardoor snel en flexibel ingespeeld kan worden op de wensen en eisen. Veelvuldig contact en evaluatie met de opdrachtgever garandeert de continuïteit van de werkzaamheden, zodat geen kostbare tijd verloren gaat.
 

Daar is iedereen bij gebaat en vooral u als opdrachtgever.